VOORJAAR 2014 - VillaLePont|kinderen|vakantie|vakantiehuis|vakantievilla|Ardeche|Frankrijk|Wifi|Zwembad|Airco|Zoover|Gites.nl|Zuid-Frankrijk|Gezin|Kindvriendelijk| kinderen-in-frankrijk|kindervakantie|Zon|Vakantie|Huis|Huisje|Wijn|karten|adventure|markt

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

VOORJAAR 2014

INFO > NIEUWSBRIEF


Opnieuw Zoover Award voor Villa Le Pont

Begin mei werden door de vakantiebeoordelingssite www.zoover.nl de jaarlijkse awards weer uitgereikt. Maar liefst 12 gasten hebben afgelopen jaar de moeite genomen, om hun ervaringen te delen met toekomstige gasten. Dit resulteert op dit moment in een cijfer van een 9,0. Reden voor Zoover om ook in 2014 de "Highly Recommended Accomodation Award" aan Villa Le Pont toe te kennen. Hier zijn we uiteraard erg trots op, om nu al 3 jaar op rij deze prijs in de wacht te slepen. Zonder beoordelingen van onze gasten kunnen we deze niet winnen, dus hopen we dat ook in 2014 jullie de moeite willen nemen, om een beoordeling te schrijven over onze villa, zodat we voor 4 op een rij kunnen gaan.



Vroeg begin verhuur

2014 is vroeg begonnen qua verhuur. Al vanaf begin april genieten huurders van Villa Le Pont. Overigens van alle nationaliteiten. Gasten uit Duitsland, Zwitserland en ook Belgi
ë
hebben inmiddels de Le Pont-ervaring. Ook het weer deed daarbij een positieve duit in het zakje. Er werden al temperaturen gehaald van 26°C.

's Avonds is het nog wel wat killer, maar dan werd de grote open haard aangestoken. Tot eind september zijn we inmiddels volgeboekt, waarbij de eerste boeking voor deze zomer al binnenkwam in augustus 2013!


RECEPT

VARKENSROLLADE MET KASTANJES




hoofdgerecht - vlees - Frans - 4 personen - 2 uur bereiding

Ingrediënten:

  • 1 kg varkensrollade (schouder, bilvlees)

  • 1 teentje knoflook

  • 50 gram boter

  • 1 ui, in vieren

  • 1 blik (1 kg) naturel kastanjepuree


Bereiding:

  • Wrijf het vlees in met een teen knoflook.

  • Verhit een flinke klont boter in een braadpan.

  • Bak er het vlees op hoog vuur aan alle kanten in aan, vervolgens de ui.

  • Voeg er twee eetlepels heet water aan toe, zout en peper en leg het deksel erop.

  • Laat ongeveer 1 uur en 30 minuten zachtjes sudderen.

  • Keer het vlees een paar keer.

  • Haal het vlees uit de pan.

  • Snijd in plakken en leg in een verwarmde schaal.

  • Giet een paar lepels braadvocht over het vlees en giet de rest in een kom.

  • Doe de kastanjepuree in de lege braadpan.

  • Verwarm die op laag vuur en doe er beetje bij beetje een flink stuk boter bij, de rest van het braadvocht, zout en peper.

  • Serveer de rollade in de warme schaal.


Tips
U kunt ook hele kastanjes nemen (verse of uit blik) in plaats van puree. Verse kastanjes: laat ze 30 minuten in de huid koken; pel ze en doe ze 20 minuten voor het eind bij het vlees in de braadpan. Kastanjes uit blik: spoel ze af onder koud water. Giet ze af en laat ze 5 minuten opwarmen bij het vlees.

Bron: Okoko Recepten

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu